Voleybol takimimiz ile birincisi

olmustur. Bu hafta içerisinde masa tenisi takimimiz ilçe ikincisi, dart takimimiz ilçe ikincisi olmustur.

Ogrencilerimizi ve takimlarimizi galistiran beden egitimi

ögretmenimiz Halid Tagpinar' tebrik ederiz.

May

3. Geleneksel Aşıklar Diyarı Şarkışla Satranç Turnuvası bugün sona erdi.  100 civarında sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenler altı farklı kategoride ayrı ayrı ödüllendirildiler. Turnuva Finali İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT, Sivas İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Eyüp DURNA, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Sayın Ertuğrul YALÇIN, Şube Müdürümüz Sayın Mümin YILMAZ, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Sayın Hasan YILDIRIM, Okul İdarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

May

İmam Hatip Şenlikleri kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz himayesinde ve Okulumuz koordinesinde, İlçe ve okulumuzun tanıtılması amacıyla “3. Geleneksel Aşıklar Diyarı Şarkışla Satranç Turnuvası” bugün başladı. Turnuvaya çevre ilçeler Altınyayla ve Gemerek’ten de sporcular katılım gösterdi. Turnuva öncesinde misafirlerimiz filografi sergimizi ziyaret ettiler. Sporcu, veli ve antrenörlerimize öğle yemeği ikramında bulunuldu. Pazar günü sona erecek olan turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir.

May

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor haftası etkinlikleri kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla Elmalı köyü mevkiine  trekking yürüyüşü düzenledik. Ulaşım imkanı sağlayan Şarkışla belediyesine teşekkür ederiz.

May

Sivas İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Halil Kurt, ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Ekrem Yurt ve Şube müdürümüz Mümin Yılmaz ile birlikte okulumuz ve pansiyonumuzda incelemelerde bulundu. Öğrencilerimizle kısa bir süre sohbet ettiler.

Maarif Modeli Klavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Nis

Anasınıfı öğretmenlerimizin öncülüğünde anasınıfı öğrencileriyle 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı çoskuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

İftar Programlarımızın ilkinde 9. Sınıf öğrenci ve velilerini misafir ettik

Mrt

Haberleşme araçlarını öğreniyorum etkinliği kapsamında öğrencilerimizin PTT ziyareti.

Mrt

lçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT ve Şube Müdürümüz Sayın Osman ÖZTÜRK,  Bayrak törenimize katılarak öğrencileremize iyi tatiller diledi.