Filistinli kardeşlerimize yardım amacıyla organize ettiğimiz kermes programımız; ilçe protokolü, okul yönetici ve öğretmenleri, veliler, öğrenci ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kermesimizde 145.869 TL yardım toplandı. Programda emeği geçen velilerimiz, öğrencilerimiz ve katılım gösterip destek olan herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz satrançta madalya rekoru kırdı. 9-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Sivas Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvasında öğrencilerimiz, müdür yardımcımız Yunus Durdu antrenörlüğünde 6 madalya ile döndüler.

18 yaş genel️1.Erdem Akbulut

17 yaş genel️1.Özcan Subaşı

17 yaş genel️2.Mehmet Ali Karaca

17 yaş genel️ 3.Emirhan Tuncer

16 yaş genel️ 3.Abdulhamit Koç

15 yaş genel️ 3.Ahmet Çarboğa

Öğrencilerimizi ve müdür yardımcımız Yunus Durdu'yu tebrik ederiz

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında öğrencimiz Muhammed Said Coşgun il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz Ömer Tabsho il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okul aile birliği toplantımız yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Sivas İmam Hatipler Derneği başkanı Hüseyin Duman, Samet Şimşek ve Şarkışla dernek başkanı Ahmet Uğurlu okulumuzu ziyaret ettiler. Bu vesile ile okulumuza gelen milli otomobilimiz Togg öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Afete Hazırlık Kulübü tarafından öğrencilerimize eğitimler verilerek tatbikat gerçekleştirildi.