Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün İmam Hatip Şenlikleri kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz himayesinde ve Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu koordinesinde, İlçe ve okulumuzun tanıtılması, öğrencilerin kaynaşması amacıyla “2. Geleneksel Aşıklar Diyarı Şarkışla Satranç Turnuvası” bugün başladı. Turnuva; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ekrem YURT’un açılış konuşması ve temsili açılış hamlesi ile başladı. Turnuvaya çevre ilçeler Altınyayla ve Gemerek de dahil olmak üzere toplam 250 sporcu, veli ve antrenör ile katılım sağlandı. Turnuvaya katılım gösteren sporcu, veli ve antrenörlerimize iki gün boyunca öğle yemeği ikramında bulunulacaktır. Pazar günü sona erecek olan turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir.

Haz

Etkinliklere katılmak için okulumuza başvuru yapılacaktır.

Haz

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen bireysel Oyuncu Beyinler Zeka Oyunları Turnuvasında lise kategorisinde Sivas İl Birincisi olan Canpolat MERKİT ve Sivas İl Üçüncüsü olan Koray ATEŞ isimli öğrencilerimize başarılarından dolayı Şarkışla Kaymakamı Sn. Necati AKTAN tarafından hediye takdim edildi.

Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizi hazırlayan Müdür Yardımcımız Yunus DURDU'yu tebrik ederiz.

May

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun IŞIK'ın konuşmacı olarak katıldığı Kadir Gecesi Programımız gerçekleştirildi.

Programda Kadir Gecesinin önemi ile gecenin feyz ve bereketinden ne şekilde faydalanılması konularında söyleşi yapıldı.

Programımıza katılımından dolayı Prof. Dr. Harun IŞIK'a ve programı organize eden Meslek Dersleri Öğretmenimiz İsmail ARSLAN'a teşekkür ederiz.

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.

Geleneksel Türk Okçuluğu çalışmalarımızı yürütmek üzere yeni binamızda Okçuluk Salanu hazırlandı.

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında okulumuzda merdiven boşluklarına file çekilmiş ve merdivenlerin kaymasını önlemek için halı uygulaması yapılmıştır. Ayrıca 15 Temmuz ve Atatürk köşesi dekore edilmiş, bahçemizin ağaçlandırılması için ilgili bölümlere 10 kamyon kum getirilmiştir. Çalışmalarımız devam edecektir.

Yazılı Saatleri Daha Sonra Paylaşılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Yapılan incelemeler sonucunda okulumuz bu belgeyi almaya hak kazanmıştır.

MAVİ Renkli Olanlar YÜZYÜZE, SARI Renkli Olanlar EBA, BEYAZ Renkli Olanlar ZOOM dersidir.

Aşağıdaki Linklerden Programı PDF ve EXCEL olarak indirebilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/58/10/199882/dosyalar/2020_11/08175706_09.11.2020-Ders_ProgramY_1.xlsx

meb_iys_dosyalar/58/10/199882/dosyalar/2020_11/08175650_09.11.2020-Ders_ProgramY_1.pdf

Şarkışla Kaymakamı Sayın Mehmet ERDEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt ERGEN ve şube müdürleri okulumuzu ziyaret etti. Kaymakam ERDEM, öğrencilerimizi sınıfta ziyaret ederek yeni binanın hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Okulumuzun açılmasında büyük katkısı olan Sivas Valisi Sayın Salih AYHAN da canlı telefon bağlantısı ile öğrenci ve öğretmenlerimiz ile görüşme yaptılar.

İmam-Hatipler Haftası münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt ERGEN ve Şube Müdürü Sayın Osman ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret etti. Yüzyüze eğitim alan 12. sınıf öğrencilerimizin haftasını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Üniversiteye hazırlık çalışmalarımız kapsamında ilk sınavımız bugün gerçekleştirildi. Sonuçlar Sayfamızda yayınlanacaktır.