SİVAS / ŞARKIŞLA - Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okul aile birliği toplantımız yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ekm

Sivas İmam Hatipler Derneği başkanı Hüseyin Duman, Samet Şimşek ve Şarkışla dernek başkanı Ahmet Uğurlu okulumuzu ziyaret ettiler. Bu vesile ile okulumuza gelen milli otomobilimiz Togg öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Afete Hazırlık Kulübü tarafından öğrencilerimize eğitimler verilerek tatbikat gerçekleştirildi.

Ekm

Okul tanıtım programı çerçevesinde Sefil Selimi Ortaokulu idarci ve öğrecileri okulumuzu ziyaret ettiler

Ekm

Hedef-Miras Projesi kapsamında 11-12. Sınıflarımıza Hazırbulunuşluk sınavı uygulandı

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize yönelik Peygamberimiz, İman ve İstikamet konulu değerler eğitimi semineri verildi.

Aşağıdaki Linkten Randevu Oluşturabilirsiniz

Eyl

12a sınıfı öğrencisi Metehan ÖZDEMİR ve 10 proje Sınıfı öğrencisi Taha Semih ÖZKAN  bursuluk sınavında başarılı olarak burs almaya hak kazanmıstır. Ememeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Sene başı Rehberlik hizmetleri yürütme komisyonu toplantımız gerçekleştirildi