Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Çedes Projesi Kapsamında, uygulama camimizde Regaip Kandili programı düzenlendi. Programımızda Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halis Demir, gecenin fazileti ve önemi hususunda öğrencilerimizle sohbet etti. Kendisine teşekkür ederiz.

Kariyer Günleri Etkinliğimiz kapsamında ilçe belediye başkanımız sayın Ahmet Turgay Oğuz öğrencilerimizle söyleşi programında bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı. Kendisine katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Pansiyonumuzda öğrenci ve belletici öğretmenlerimizin katılımıyla ikaz alarm tatbikatı gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT, Valiliğimiz himayelerinde devam eden “HEDEF- MİRAS “ Projesi kapsamında okulumuz tarafından düzenlenen Filistin’e destek kermesi dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu. Müdürümüz öğrencilere; AYT  ve TYT hazırlıkları, öğrenci disiplini, sosyal medya kullanımı, kitap okuma alışkanlığı, İmam - Hatip ruhu ve ders çalışma teknikleri gibi birçok konuya değindi. Daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelip sınıfları ziyaret eden müdürümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın sağlık, huzur ve başarılı bir şekilde geçmesi dilekleriyle okuldan ayrıldı. Şube Müdürümüz Mehmet Ali KÖSE ve Mümin YILMAZ da okulda hazır bulundu.

Anasınıfı öğrencilerimiz yerli malı haftasını kutladı.Emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz

Filistinli kardeşlerimize yardım amacıyla organize ettiğimiz kermes programımız; ilçe protokolü, okul yönetici ve öğretmenleri, veliler, öğrenci ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kermesimizde 145.869 TL yardım toplandı. Programda emeği geçen velilerimiz, öğrencilerimiz ve katılım gösterip destek olan herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz satrançta madalya rekoru kırdı. 9-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Sivas Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvasında öğrencilerimiz, müdür yardımcımız Yunus Durdu antrenörlüğünde 6 madalya ile döndüler.

18 yaş genel️1.Erdem Akbulut

17 yaş genel️1.Özcan Subaşı

17 yaş genel️2.Mehmet Ali Karaca

17 yaş genel️ 3.Emirhan Tuncer

16 yaş genel️ 3.Abdulhamit Koç

15 yaş genel️ 3.Ahmet Çarboğa

Öğrencilerimizi ve müdür yardımcımız Yunus Durdu'yu tebrik ederiz

Kermesimize Tüm Halkımız Davetlidir.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında öğrencimiz Muhammed Said Coşgun il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz Ömer Tabsho il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.