HEDEF YKS 2024

Hedef YKS Projesi

Nis

Rehberlik Servisimiz tarafında Motivasyon, Sınav Kaygısı Seminerimiz gerçekleştirildi.

Şbt

Kariyer Günleri Etkinliğimiz Kapsamında Şarkışla Devlet Hastanesi Personeli Adnan ŞİMŞEK mesleği ile ilgili öğrencilerimize tanıtım gerçekleştirdi.

Şbt

Hedef YKS koordinatörleri toplantısına Okul Müdürümüz Süleyman SİPAHİ ve Okul Koordinatörümüz Cebrail BOZKURT katıldı.

Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı.

-Dyk kurslarına devam konusunda öğrencilerin teşvik edilmesi

-Tyt ayt denemelerinin yapılıp sonuçlarının analiz edilmesi

-Meslek tanıtımlarının yapılması

-Tatil kamp programlarının düzenlenmesi

-YKS başarısını artırmak için bireysel öğrenci takibinin yapılması

Şbt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Hedef YKS Projesi Tanıtım Çalışmalarımız devam ediyor

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisimiz tarafından velilerimiz Hedef YKS projesi hakkında bilgilenirildi.

Şbt

Okul rehberlik servisimiz tarafından son sınıf öğrencilerimize yönelik 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon” konularında seminer gerçekleştirildi.

15 Tatil Kamp Programı Değerlendirme Raporu

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında 15 Tatil Kamp Programı düzenlenmiştir. Bu kapsamda;

* Önline ve yüzyüze olmak üzere öğrencilerimize yönelik soru çözümleri yapılmıştır.

* Öğrencilerimizin eksiklerini gidermeye yönelik konu anlatımları gerçekleştirilmiştir.

* Deneme sınavı okulumuzda gerçekleştirilmiş, sınav sonunda gönüllü öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin yanlış veya boş bıraktıkları soruları çözmüştür.

* Watsapp soru çözüm grubu kurularak gün içerisinde öğrencilerin paylaştıkları soruların çözümü gruba atılmıştır.

*Kamp programı sonunda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz öğle yemeğinde bir araya gelmiş ve kamp programının genel değerlendirmesi yapılmıştır.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Sınavlarına 39 öğrencimizin başvurusu yapılmıştır.

Ock

15 Tatil Kamp Programımız çevrimiçi 12. sınıflarımıza yönelik olarak gerçekleştirilecektir.

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında her hafta pazar günleri deneme sınavlarımız yapılmaya devam edecektir.

Veteriner Hekim Süleyman DİNÇ meslek tanıtım etkinliğinde öğrencilerimizle bir araya geldi.

Hedef YKS 2024 Projesi Kapsamında her pazar deneme sınavlarımız yapılmaktadır. Deneme Sınavlarından sonra okul çıkışlarında ve teneffüslerde öğrencilerimizin sorularına yardımcı olunmaktadır.

Akademik Takip Komisyonumuz Çalışmalarına Başladı.

Hedef Yks 2024 Projesinin Tanıtımı Gerçekleştirildi.

Üniversiteye Doğru Hedef 2023 Projesi, öğrencilerimizin yükseköğretim kurumları sınavına hazırlık sürecini desteklemek, akademik başarılarını artırmak ve eğitimde devam problemi yaşayan öğrencilere destek sağlamaya yönelik bir çalışmadır.