SİVAS / ŞARKIŞLA - Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi

İftar Programlarımızın ilkinde 9. Sınıf öğrenci ve velilerini misafir ettik

Mrt

Haberleşme araçlarını öğreniyorum etkinliği kapsamında öğrencilerimizin PTT ziyareti.

Mrt

lçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT ve Şube Müdürümüz Sayın Osman ÖZTÜRK,  Bayrak törenimize katılarak öğrencileremize iyi tatiller diledi.

Şbt

Kariyer Günleri Etkinliğimiz Kapsamında Şarkışla Devlet Hastanesi Personeli Adnan ŞİMŞEK mesleği ile ilgili öğrencilerimize tanıtım gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuzdan geçen yıl mezun olan, Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan, aynı zamanda imamlık sınavını kazanan Ömer DİNÇ, öğrencilerimizle söyleşi programında bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Şbt

Değerler Eğitimi/Vefa Ziyaretleri kapsamında öğrencilerimizle beraber, okulumuzda müdürlük görevinde bulunmuş olan Hacı Ömer COŞAR (1984-1999), Seyfullah GÜLEÇ (2002-2010) ve Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem YURT’u (2010-2019) ziyaret ettik.

Şbt

Çedes Projesi “Vakti Kuşanmak Etkinlikleri” kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerimiz Muhsin Yazıcıoğlu Camisinde sabah namazında buluştular. Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ekrem YURT’un da katıldığı sabah namazı sonrasında düzenlenen kahvaltı programında Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerle bir araya geldi.

Şbt

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu müdürü İsmail Arslan'ın konuşmacı olarak katıldığı Miraç Kandili Programımızı uygulama camimizde gerçekleştirdik.

Şbt

Milli eğitim müdürümüz sayın Ekrem Yurt ve şube müdürü Osman Öztürk 2. Dönem öğretmenler kurulu toplantımıza katılarak ikinci dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ock

15 Tatil Kamp Programımız çevrimiçi 12. sınıflarımıza yönelik olarak gerçekleştirilecektir.

Sivas'ta düzenlenen Bilek Güresi

Müsabakalarinda ögrencilerimiz 6 madalya elde

etmistir.

Mehmet Ali ÖZTÜRK: Sol kolda birincilik madalyasi

Hamza ÖKTEM: Sol kolda birincilik madalyasi, Sag kolda dordunculuk madalyasi

Emre Can ÖZKUL: Sol kolda ikincilik madalyast, Sag kolda birincilik madalyasi

Muhammed Ali UNSAL: Sol kolda dördüncülük madalyasi elde etmiglerdir. Ogrencilerimizi ve Beden Egitimi Ögretmenimiz Halid Tagpinar', tebrik ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftasında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Çedes Projesi Kapsamında, uygulama camimizde Regaip Kandili programı düzenlendi. Programımızda Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halis Demir, gecenin fazileti ve önemi hususunda öğrencilerimizle sohbet etti. Kendisine teşekkür ederiz.