2. Dönem 1. Yazılı Tarihlerimiz.

Okul Aile Birliği 2023 Yılı Gelir Gider Cetveli Aşağıdaki Gibidir

9. Sınıflarımızın Matematik ve Edebiyat Sınavı ülke genelinde ortak yapılacaktır.

27 Aralık Çarşamba 09:40 Edebiyat

27 Aralık Çarşamba 11:00 Matematik

Ağu

Pansiyonumuza ilk kez kayıt yaptıracak öğrencilerimiz pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı Yunus DURDU ile irtibat kurabilirler.

İrtibat Tel: 0537 719 24 49

Temel Yeterlilik Testi

Eylül 2020 öncesinde pansiyonumuza kayıt olan Devlet Parasız Yatılı öğrencilerinin Temmuz-Ağustos-Eylül Ayı Pansiyon Harçlıkları gelmiş olup mutemet Yunus DURDU'dan imza karşılığı alacaklardır.

NOT: Ödeme Günleri Cuma öğleden sonradır.

Eyl

- Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1.dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 09 Ekim 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

- Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi yüz yüze eğitimleri yeni kayıt, kayıt yenileme tarihinin bitimi olan 09 Ekim 2020 tarihini müteakip koronavirüs (Covid-19) salgınının seyrine göre ve gerekli tedbirlerin okul/kurumlar tarafından alınması şartıyla başlatılabilecektir.

Ağu

Sivas Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sivas Kültür A.Ş. ve 4 Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenecek olan "Şehri Sultandan Kareler" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasının başvuru tarihi 25 Ağustos 2020 tarihine uzatılmıştır.

Bursluluk Sınavı

Temel Yeterlilik Testi